2020.04.07

Glad Påsk önskar IT-advokaterna!


Värmen sakta skrida, på hyllan läggs både mössa och skida.
Påsken närmar sig i stormande takt, runt om i trädgårdar förbereds äggjakt.
Snart är våren äntligen åter, och vi ser fram emot lunch ute närhelst solen tillåter.

Påskliljor står på bordet vackra som få, och nu det är dags att mot buffén sakta gå.
Därefter vi mumsa på harar i choklad, och färgade påskägg som gör själen glad.
På Blåkulla kan vi slappna av i lugn och ro, och följa tussilago som över marken börjar gro.

Om du mellan omgångar av ljuvlig påskmat, är i behov av en IT-advokat.
Kanske behöver du en rekommendation eller två, tveka då inte att en signal till oss slå. Till oss kan du som vanligt vända dig när du vill, vi är under påskhelgen tillgänglig mellan prinskorv och sill.

Innan vi avsluta – ta hand om varann, världen behöver nu en extra omsorgsfull famn. Till sist vill vi ta tiden att passa på, med denna hälsning dela ett recept för en drink eller två.

Påsktoddy med tvist


Foto: Annie Spratt

Ingredienser
4 äggulor
1/2 dl socker
2 dl grädde

 För en extra tvist
4 tsk finrivet limeskal
4 tsk riven mörk choklad
4 msk punsch

  • Vispa äggulorna och sockret.
  • Vispa grädde och blanda i äggsmeten.
  • Häll upp i festliga glas.
  • Avnjut som den är eller ställ in i frysen minst 2 timmar och servera som en efterrätt (ställ kallt 30 minuter före servering).
  • Tillsätt finrivet limeskal och riven mörk choklad som garnering.
  • För en extra tvist så spara äggskalen, häll i punsch och placera i toddyglaset.